Uutiset

Mukavaa joulun aikaa!

13.12.2018

Joulukorttien sijaan päätimme tänä vuonna lahjoittaa joulukasseja vähäosaisille perheille, jotta he voivat nauttia herkullisesta joulusta. I stället för julkort har vi i år donerat julkassar

SLUSH 2018: Thoreau-vesikonsepti mukana tapahtumassa

29.11.2018

Mixtecin edustama Thoreau-vesikonsepti on mukana SLUSH-tapahtumassa 4.-5.joulukuuta. Meidät thoreaulaiset tunnistat valkoisesta paidasta! Tule moikkaamaan ja keskustelemaan sopisiko Thoreau-vesijärjestelmä teidän toimistoon, ravintolaan tai kahvilaan!

Hae meille Myyntiedustajaksi!

15.11.2018

Juoma-alan ammattilaiseksi?                                                                             Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yksityisyritys ja tarjoamme ammattitaitoista osaamistamme kaikkiin juoma-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät

Mixtec mukana Tampereen FFCR-messuilla!

5.10.2018

Mixtec on mukana 10.-11.10.2018 järjestettävässä Fastfood&Cafe&Ravintola -tapahtumassa! Tapahtuma kerää ammattilaiset kahden päivän ajaksi Messukeskukseen, Tampereelle ja tarjoaa ravintola-,  kahvila-, ja pikaruoka-alalle ohittamattoman kattauksen seminaareja, ratkaisuja,

Syksyn uudet tuotekuvastot ovat saapuneet!

1.10.2018

Syksyn uudet tuotekuvastot ovat saapuneet! Tutustu tuotteisiimme ja brändeihin issuu:n kautta.

Uusi Luscombe-mixerisarja Mixteciltä!

8.8.2018

Vapauta makuaistisi tyylikkäällä mixerillä. Käyttämällä vain pehmeää Devon-lähdevettä takaamme paremman maun. Mixerimme luo täydellisen lisän tunnelmaan. Uudesta mixeri-sarjasta löytyvät Devon Tonic Water, Grapefruit Tonic Water

Varastontyhjennys – tee edullisia löytöjä!

3.7.2018

Tyhjennämme varastoa, joten nyt voit tehdä löytöjä tuotteistamme edullisesti! Erä tuotteita jopa -75% alennuksella. Tarjous on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tavaraa riittää.  

Tule tapaamaan meitä syksyn 2018 messuille!

30.8.2018

Kesän auringon lämmittämät päivät ovat takana, ja on aika suunnata katse syksyn tuleviin messuihin! Tule tutustumaan tuotteisiin ja brändeihin seuraavilla messuilla:   Heinon Tukkumessut 4.9.

Sinustako siirappimestari? Modo Siirappikisa 2018 alkaa!

25.4.2018

Kehittele oma siirappisi, osallistu kilpailuun ja saa oma siirappisi kaupalliseen levitykseen! 10 parasta reseptiä pääsee kesäkuussa kisaamaan finaaliin. Voittajasiirappi julkaistaan vuoden 2018 FinnBarissa. Osallistu kilpailuun

Tule tapaamaan meitä kevään messuille

18.4.2018

Olemme mukana seuraavilla kevään messuilla ja tapahtumissa: Kespro: 18.4. klo 15.30-17 Savonlinna 24.4. klo 15-19 Jyväskylä 26.4. klo 15-17.30 Kuopio 18.5. Turku, Kesänavaus Uittamon lavalla

Rauch Super Smoothiet nyt saatavilla!

18.4.2018

Uudet Rauch Juice Bar  – Super Smoothiet ovat vihdoin täällä. Super Smoothiet on valmistettu parhaista raaka-aineista ja ne eivät sisällä lisättyä sokeria eivätkä säilöntäaineita. Saatavana

Nähdään Gastrossa!

9.3.2018

Tervetulo tapaamaan meitä Gastro messuille Helsingin messukeskukseen 14.-16.3.2018. Osastomme on 6p30. Uutuutena esittelemme Rauch Juice Bar Super Smoothiet ja tuorepuristetut karahvi mehut. Tule maistamaan näitä

Thoreau mukana Puhdas Itämeri -yhteistyössä

12.1.2018

Thoreau on ekologisen toimiston valinta. Haluamme olla mukana vastuullisessa yhteistyössä Itämeren puolesta. Thoreau-vesijärjestelmä edustaa ennen kaikkea ekologista toimintatapaa. Meille on tärkeää hiilijalanjäljen pienentäminen, turhien muovipullojen

Valikoimamme laajenee ruokatuotteisiin!

8.1.2018

Vuoden alusta Unique Food Nordic Oy.n ruokatuotteiden myynti ja markkinointi on siirtynyt Mixtecille. Siirtymisen myötä pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä tarjoamaan laajemman tuotevalikoiman

Uutuus Modo Cask -siirappi!

26.12.2017

Modo Cask -siirappi on tämän vuoden siirappikisan voittaja. Se on baarimestari Jani-Pekka Hiltusen kehittämä siirappi baarimestareille ja täysin uniikki kategoriassaan. Cask on suunniteltu erityisesti cocktaileihin

Lämmintä joulun aikaa!

21.12.2017

Tänä jouluna Mixtec tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa, joka tekee todella arvokasta työtä lasten eteen.    

Unique Juice – aamiaismehumme!

8.8.2017

Pitkän aamiasmehukokemuksemme perusteella olemme luoneet uuden mehukonseptin, joka ilahduttaa sinua palvelullaan! Yhdestä numerosta saat kaiken aamiaismehuusi liittyvän, oli kyse sitten mehuista, huollosta tai oheismateriaalista. Olemme

Uusi siirappimestari on selvinnyt!

20.6.2017

Huikea siirappikisa huipentui 19.7 finaaliin Helsinki Distilling Companyn tiloissa. Kolmenkymmenen reseptin joukusta finaaliin karsiutui lopulta 10 parasta reseptiä. Finalistit esittelivät vuorollaan oman siirappinsa ja siitä

5 varmaa kevään merkkiä

27.3.2017

Markus Sillanpään keväiset cocktailit kertovat keväästä. Kokosimme yhteen 5 nopeaa luottoreseptiä, joilla hurmaat asiakkaasi. Klassinen SELJANKUKKASKUMPPA ei petä: 2cl Modo Seljankukka 10cl kuiva kuohuviini 4cl

Pidä viinit viileässä, älä vettä

16.2.2017

Viileää ja kuplivaa vettä samasta pisteestä. Thoreau-vesijärjestelmä on tullut jäädäkseen ja virtaa Suomessa jo monin eri tavoin. Thoreau-vesijärjestelmään luotetaan Clarion-hotellissa, jonka kokoustiloihin mahtuu yhteensä jopa

BEST OF 2016

4.1.2017

Niin se varmaan sitten on, että aika rientää kun on hauskaa (ja ehkä vähän kiirekin). 2016 oli kaikin puolin mahtava ja tapahtumarikas vuosi meille, joten

Pikku-Modoja super-edullisesti!

17.11.2016

Osta neljä, maksa kaksi! Hups, nyt on käynyt meillä huonosti -olemme hamstranneet varastoon liikaa tavaraa! Tästä syystä Modon 0,35L mansikkapyrettä, punaista grenadiinia, salmiakkia ja hasselpähkinää

Finnbar-reseptiikka 2016

11.10.2016

Tuhannet kiitokset kaikille teille, jotka kävitte moikkailemassa meitä Finnbarissa 3-4.10.2016! Uusi Modo-maku Rosmariini sai huikean vastaanoton ja tuoreen Suomen mestarin, Markus Sillanpään drinkkiluomukset aiheuttivat niin

Syksyn messut 2016

24.8.2016

Syksy on polkaistu kunnolla käyntiin ja messukausi starttaa taas kovaa vauhtia! Ajattelimme listata kaikki messut ja tuotenäyttelyt joissa olemme nyt syksyn myötä mukana, jotta mahdollisimman