fbpx

Susanna Ahlstedt valittu Mixtec Oy:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi

Susanna Ahlstedt Mixtec

Susanna Ahlstedt valittu Mixtec Oy:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi. Hän aloittaa uudessa roolissaan 1.marraskuuta 2021.

Susanna siirtyy tehtävään Astra Wines Oy:n kehitysjohtajan paikalta. Susannalla on pitkäaikainen kokemus erilaisista vastuutehtävistä tukku-, juoma- ja Horeca-liiketoiminnassa. Hänen aikaisempia työnantajiaan ovat olleet mm. Wihuri, Servaali, Lounais-Juoma sekä Moestru & Cask.

Susanna on aikaisemmissa tehtävissään vetänyt erikokoisia yksiköitä ja tiimejä, kasvattanut pitkäaikaisia avainasiakkuuksia ja päämiessuhteita, sekä tuonut lukuisia uusia tuotteita Suomen markkinoille. 

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni, sekä mahdollisuuksista, joita päästään kehittämään yhdessä Mixtecin kokeneen ja monipuolisen tiimin kanssa” Susanna kommentoi. 

Mixtec Oy:n toimitusjohtaja Kristian von Bonsdoff näkee, että Susannan toimialatuntemus, tiimihenkisyys ja kehityshakuisuus on juuri niitä ominaisuuksia, jonka takia hänellä on loistavat edellytykset luotsata ja kehittää yritystä nyt ja tulevaisuudessa.