fbpx

Uudistuksen tuulet puhaltavat - Yrityksemme uusi visuaalinen ilme ja nettisivujen päivitys

5 tammikuuta, 2024

Tervetuloa lukemaan tuoreimpia kuulumisiamme!

On ilo ja kunnia ilmoittaa teille suuresta muutoksesta, joka on käynnissä yrityksessämme. Olemme tehneet päätöksen uudistaa visuaalista ilmettämme tarjotaksemme teille entistä parempia kokemuksia yhteistyössä brändimme kanssa. Tämä tarkoittaa selkeämpää ja yhdenmukaisempaa viestintää, sekä brändimme läpinäkyvyyttä. Tämä muutos heijastuu myös nettisivuihimme, joiden päivitys uuden ilmeen mukaiseksi on jo käynnissä. 

 

Uusi visuaalinen ilme

Visuaalisen ilmeemme uudistus on prosessi, joka kumpuaa halustamme kehittyä ja pysyä ajan hermolla. Uusi ilme on suunniteltu heijastamaan yrityksemme arvoja, brändin ideaa, sekä persoonallisuutta. Tyylikkäät värit, moderni typografia ja harkitut visuaaliset elementit luovat yhtenäisen ja tunnistettavan ilmeen, joka kutsuu teidät tutustumaan syvemmälle tarinaamme. 

 

Nettisivujen päivitys

Uusi visuaalinen ilme näkyy myös nettisivujemme päivityksessä. Työskentelemme paraikaa sivuston rakenteen, ulkoasun ja käyttökokemuksen parissa, jotta voimme tarjota teille entistäkin miellyttävämmän ja informatiivisemman vierailun. 


Mitä odottaa?

Uuden visuaalisen ilmeen ja nettisivujen päivityksen myötä voitte odottaa:

  • Selkeyttä: Uusi ilme tuo mukanaan selkeyttä ja helpottaa olennaisten tietojen löytymistä. 
  • Modernia ulkoasua: Nettisivumme heijastavat nyt nykyaikaisempaa ja asiantuntevampaa yrityskuvaa. 
  • Parannettua käyttökokemusta: Päivitämme käyttökokemuksen tukemaan entistäkin sujuvampaa ja selkeämpää vierailua sivustolla. 
 

Kiitos tuestanne!

Kiitämme teitä jatkuvasta tuestanne ja kärsivällisyydestänne tämän muutoksen keskellä. Olemme innoissamme jakamassa kanssanne tätä matkaa kohti uutta ja entistäkin parempaa yritysilmettä. Toivomme, että pidätte tulevista muutoksista yhtä paljon kuin mekin!


Ystävällisin terveisin, Mixtec tiimi