fbpx

Modo The Virgin Series -tuoteperheen avulla luot klassikkococktailit helposti!

Kesän 2024 uutuus Limoncello Spritz täydentää Mixtecin Modo The Virgin Series -sarjan, joka on suunniteltu ammattilaisten tarpeisiin. Sarjassa on nyt kuusi herkullista makua: Limoncello Spritz, Mojito, Pina Colada, Virgin Spritz, Margarita ja Cosmopolitan. Näillä siirapeilla valmistat helposti hyvänmakuisia ja tasalaatuisia klassikkococktaileja – lisää vain mikseri ja alkoholi. Modo The Virgin Series siirapeilla teet helposti maistuvat klassikkodrinkit myös alkoholittomina mocktaileina.

Uutuus: Limoncello Spritz

Sarjan kruunaa uutuusmaku, Limoncello Spritz. Tämä raikas ja sitruksinen siirappi tuo Italian aurinkoisen tunnelman lasiin. Limoncello Spritz on täydellinen valinta kesän juomavalikoimaan, ja se hurmaa sekä alkoholillisena että mocktailina. Se on suunniteltu niin, että juoman valmistaminen on helppoa ja nopeaa, mutta lopputulos on aina ensiluokkainen.

Modo Limoncello Spritz siirapissa maistuu raikas sitruuna. Lisää vain soodavettä, jäitä ja sitruunan kuori koristeeksi, niin alkoholiton herkku on valmis. Alkoholilliseen versioon lisää vodkaa. Tässä myös hyvä ja yksinkertainen Limoncello Spritz drinkkiresepti.

Modo The Virgin Series: ammattilaisten valinta

Modo siirapit on kehitetty erityisesti horeca-alan ammattilaisille, jotka arvostavat laadukkaita ja nopeasti valmistettavia juomia. Modo The Virgin Series -siirapeilla varmistat asiakkaille unohtumattoman makuelämyksen jokaisella cocktaililla tai mocktaililla.

Modo The Virgin Series -tuotteet:

Mixtec – täydellinen kumppani ravintola- ja juoma-alalle

Ensiluokkaiset tuotteet, laaja valikoima ja henkilökohtainen palvelu

  • Löydät meiltä kaiken tarvittavan, olipa pisteesi sitten ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto.
  • Tarjoamme laajan valikoiman ensiluokkaisia tuotteita kolmen palvelukokonaisuuden alla. Palvelukokonaisuuksiamme ovat:
    • Bar service: Mikserit (Modo), shakerit, siivilät, lusikat, pillit ja blenderit. 
    • Juice Service: Rauch, Rubyred, Unique Juice ja Pure DeliBon. 
    • Food Service: Millac, Chef DeliBon ja Vegesun. 
  • Asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään täydellisen työvälineistön ja tuotteiston, sekä oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. 

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kysy lisää. Tilaa uutuustuotteet omasta tukustasi tai verkkokaupastamme.

MIXTEC

09 8623 6600
tilaukset@mixtec.fi