fbpx

VegeSun-resepti: Inkivääri-soijawokki kookosriisillä

Inkivääri-soijawokki
Lisää makua kasviksista! Esittelimme hiljattain Mixtecin keittiömestari Samulin 3 suosikkireseptiä VegeSun-tuotteista. Tänään on luvassa vielä yksi kasvipohjainen suosikki: helppo ja maukas inkivääri-soijawokki kookosriisillä. Ota resepti talteen alapuolelta!

Inkivääri-soijawokki (20 annosta):
2 kg VegeSun Maustetut vegaaniproteiinisuikaleet
0,1 kg öljy
0,4 kg paprikasuikale
0,4 kg kaalisuikale
0,3 kg sipulisuikale
0,6 l Modo inkiväärisiirappi
0,1 kg sitruunan mehu
0,15 kg soijakastike
tuoretta korianteria

1. Paista Vegesun maustettuja proteiinisuikaleita ja kasviksia öljyssä kuumalla pannulla.
2. Lisää inkiväärisiirappi, sitruunan mehu ja soijakastike.
3. Viimeistele tuoreella korianterilla.
4. Tarjoile kookosriisin kera.

Kookosriisi (20 annosta):
1,5 l basmatiriisi
2 l vesi
1 l Delibon kookoskerma
suola

1. Huuhtele riisi siivilässä kylmän veden alla.
2. Kiehauta vesi ja kookoskerma.
3. Lisää riisi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, lisää suola.
4. Anna riisin vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

VegeSun Maustetut vegaaniproteiinisuikaleet sopivat moneen!

Herkulliset soijasuikaleet ovat valmiiksi maustetut, esipaistetut ja sulatettuna käyttövalmiita. Kokeile sellaisenaan salaatteihin, keittoihin tai vaikka tacojen väliin. Tuote on käyttövalmis pakaste. Löydät suikaleet seuraavista tukuista: Kespro, Metro ja Meiranova.