fbpx

Unique Juice -mehuvalikoima kasvaa! Uutuusmakuna verigreippi

uutta Unique Juice -mehua verigreippiä kaadettuna laseihin

Unique Juice -mehuvalikoima on saanut uuden maun! Hurmaava verigreippi on saapunut muiden korkealaatuisten Unique Juice -mehumakujen rinnalle, tuomaan vaihtelua aamiaismehujen tarjoiluun.

Kiinnostaako Unique Juice palveluna? Tutustu markkinoiden johtavaan mehupalveluun alapuolelta!

Yksilöllisesti räätälöity täyden palvelun mehukonsepti

Meidän kauttamme saat käyttöösi kattavan Unique Juice -mehuvalikoiman ja helposti asennettavat mehuautomaatit. Niin laitteet kuin mehut ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi mukaan, jotta saat omaan tilaasi sopivan kokonaisuuden.

Meiltä saat käyttöösi uusimmat kosketusnäytöllä toimivat, helppokäyttöiset ja modernit Juici-mehuautomaatit. Valikoimasta löydät sekä pöytämalliset että pöydän alle asennettavat mehuautomaatit. Pöytämalliset Juici-mehuautomaatit voidaan räätälöidä tyylikkäästi sisustukseen sopivaksi. Pöydän alle asennettavat mallit säästävät pöytätilaa, hyödyntävät alle jäävän kaappitilan ja ovat asennettavissa tavalliselle pöytätasolle.

Oli mehutarjoilutarpeesi sitten pieni tai suuri, autamme löytämään sinulle sopivan ratkaisun! Unique Juice -mehupalvelu on apunasi suunnittelussa, asennuksessa, käyttökoulutuksessa ja huoltotarpeissa.

Unique Juice -mehua aamiaispöydän laseissa

Verigreippi on uusin tulokas Unique Juicen valikoimassa, joka kattaa jo useimmiten kysytyt aamiaismehut. Valikoimasta löytyy mm. 100% appelsiinitäysmehu, 100% omenatäysmehu ja trooppinen nektari. Lisäksi saatavilla on pohjoismainen suosikki, puolukkamehu!

Haluatko lisätietoa mehuvalikoimastamme? Ota yhteyttä: tilaukset@mixtec.fi

Asiakastarina: VALO Hotel & Work

Mehuautomaatissa näkyvissä Unique Juice -mehuvalikoima

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Unique Juice -mehut ja mehuautomaatit toimivat asiakaskäytössä? Hiljattain avattu VALO Hotel & Work on ottanut laitteet käyttöön ravintolassaan – lue VALOn tarina täältä.

Olemme apunasi, oli mielessäsi sitten Unique Juice -mehukonsepti tai uutuusmaku verigreippi! Pistä viestiä: tilaukset@mixtec.fi