fbpx
VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work tarjoaa tulevaisuuden tiloja

VALO Hotel & Work tarjoaa tulevaisuuden tiloja

VALO Hotel & Work
VALO Hotel & Work toi Helsinkiin tänä syksynä uudenlaisen konseptin, jossa jokainen tila taipuu vähintään kahteen käyttötarkoitukseen. Juttelimme tila- ja konseptisuunnittelusta vastaavan Minna Hurmen kanssa siitä, miten VALOn arki on lähtenyt käyntiin, ja miten Unique Juicen mehut, ja uudet Juici- mehuautomaatit  loksahtavat osaksi asiakaskokemusta.

Ekologisuus ja korkea käyttöaste kaiken ytimessä

Työhuoneita, kokoustiloja, hotellihuoneita, wellness-osasto ja ravintola. Nämä kaikki ja paljon muuta löytyy Mannerheimintielle tänä syksynä avatusta VALO Hotel & Workista

VALO tuo konseptinsa kautta Helsingin tilatarjontaan jotain aivan uutta. Uuden toimijan ytimessä on ekologisiin arvoihin pohjautuva tuplakäyttökonsepti:

“Tuplakäyttökonseptilla tarkoitamme sitä, että jokainen huone on suunniteltu vähintään kahteen käyttötarkoitukseen”, Minna Hurme kertoo. “Esimerkiksi jokainen hotellihuone muuntautuu päiväaikaan työtilaksi. VALO-piha taas toimii aulana, kohtaamispaikkana, olohuoneena ja aamiaistilana.”

Konseptin taustalla piilee halu käyttää tiloja ekologisemmin. Koska toimistotilat ja hotellihuoneet seisovat tyhjillään hyvin erilaisina aikoina, niiden yhdistäminen auttaa VALOa maksimoimaan tilojen käyttöasteen.

Thoreau ja Unique Juice osana palvelukokemusta

Asiakkaalle VALOn konsepti näkyy joustavuutena ja mutkattomuutena. Jokainen vierailija pyritään kuljettamaan tilojen läpi saumattomasti. Mukana luomassa kokonaisvaltaista palvelukokemusta ovat Juici-mehukoneet Unique Juice -mehuilla.

Unique Juicen Juici-mehuautomaatit ovat käytössä Bistro ELOn aamiaisella. Siellä niiden rooli korostuu erityisesti toimintaa ja arvoja tukevana lisäpalveluna. Asiakkaan käytössä olevat laitteet ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja vapauttavat aikaa tarjoilijoilta. Unique Juicen laadukas ja monipuolinen mehuvalikoima tukee ajatusta tuoreesta, terveellisestä aamiaisesta. 

Unique Juice -mehukonsepti on myös ekologinen valinta, sillä se pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä, kuljetuskustannuksia ja säilytyskuluja.

Uudenlainen työkulttuuri on myös mahdollisuus

VALO Hotel & Work avasi ovensa hotelleille ja työtiloille erittäin poikkeavana aikana. Tiloissa onkin otettu käyttöön tarkat toimintamallit, joiden avulla vierailijoiden turvallisuudesta pyritään huolehtimaan.

VALO Hotel & Work Bistro ELOn sisätila

VALOn työtilojen osalta poikkeava aika on myös mielenkiintoinen mahdollisuus. Kulunut vuosi on mullistanut käsityksen työnteosta, eikä pysyvä toimisto tunnu enää ainoalta ratkaisulta. VALO tarjoaa työntekoon joustavan sopimusmallin, jossa tiloista maksetaan vain käytön mukaan. Myös kontaktien välttäminen VALOssa on helppoa:

“Ehdottomasti plussaa on se, kuinka turvallisesti meille voi tulla töihin. Auton voi ajaa parkkihalliin, josta pääsee suoraan omaan työhuoneeseen. Huoneessa on oma WC ja mahdollisuus juoda kahvia. Jos lounas maistuu, myös sen voi tilata suoraan huoneeseen – Minna kertoo.

https://valohotel.fi

Mehuautomaatissa näkyvissä Unique Juice -mehuvalikoima

Kiinnostavatko Unique Juice -mehupalvelut ja mehukoneet? Pistä viestiä osoitteeseen tilaukset@mixtec.fi, niin olemme yhteydessä sinuun!