Stillabunt Cocktail -vaahto

Stillabunt Magic Velvet Cocktail -vaahto - loihdi täydellinen vaahto

Oletko valmis viemään cocktailisi seuraavalle tasolle? Stillabunt Magic Velvet on vastaus täydellisen vaahdon luomiseen juomiisi ilman kananmunaa. Tämä innovatiivinen tuote, joka on peräisin Italiasta, on suunniteltu erityisesti ammattimaisille baarimikoille ja juomasekoittajille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ensiluokkaisia juomia helposti ja tehokkaasti.

 

Turvallinen 100% vegaaninen vaihtoehto

Stillabunt Magic Velvet on 100 % luonnollinen cocktail -vaahto, joka ei sisällä allergeeneja, gluteenia, pähkinää eikä alkoholia. Stillabunt cocktail -vaahto on 100% vegaaninen tuote. Siinä ei ole makua, eli se ei muuta drinkin makua.

 

Pitkäkestoinen vaahto, riittoisa pullo

Stillabunt cocktail -vaahto on paljon nopeampi ja helpompi käyttää kuin perinteiset kananmunanvalkuaiset. Muutama tippa riittää luomaan upean, pitkäkestoisen vaahdon, joka säilyy jopa kolme tuntia. Yksi 95 ml
pullo riittää jopa 600 drinkkiin, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. 

 

Luonnolliset ainesosat ja neutraali maku

Stillabunt ainesosaluetteloon kuuluvat luonnollinen saponiiniekstrakti, kasviglyseriini ja säilöntäaine (E211). Se ei jätä jälkimakua, joten juomien alkuperäinen maku säilyy ennallaan. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin cocktaileihin, joissa halutaan pitää maut puhtaina ja raikkaina.

Perinteisten kananmunanvalkuaisten käyttö cocktaileissa on ollut yleistä yli 150 vuoden ajan, mutta se on aikaa vievää, sotkuista ja usein kallista. Stillabunt tarjoaa modernin ratkaisun, joka on sekä kustannustehokas että helppokäyttöinen. Se sopii täydellisesti nykyaikaiseen baarikulttuuriin, jossa nopeus, tehokkuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Stillabunt Magic Velvet on vallankumouksellinen cocktail -vaahto, joka tarjoaa modernin, turvallisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisille kananmunanvalkuaisille. Sen luonnolliset ainesosat, makuneutraalius ja pitkäkestoinen vaahto tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia cocktaileja helposti ja tehokkaasti. Kokeile Stillabunttia ja huomaa ero juomiesi laadussa ja esillepanossa!

*Hintatiedustelut Tuomas Tihiselle ks. tiedot alta.

Stillabunt Magic Velvet Foamer

  • Helppo valmistaa: Tiputa vain kahdeksan tippaa tuotetta cocktail-shakeriin ainesosien kanssa. Ravista hyvin ja siivilöi cocktail-lasiin.
  • Tasalaatuinen maku: Jokainen juoma maistuu aina yhtä hyvältä, koska vaahto on makuneutraali.
  • Kustannustehokas: Nopeampi valmistaa ja pitkäkestoisempi kuin kananmunasta tehty vaahto.
 

 

Ota yhteyttä Tuomas Tihiseen nyt ja luo upeita cocktaileja asiakkaillesi!

Tuomas-2

Tuomas Tihinen

Business Unit Manager

Bar Service