fbpx

Virus Stop tukee asiakaspalvelutyötä Akateemisessa Kirjakaupassa​

Käsien desinfiointiaine OXISKIN® PLUS VIRUS STOP tarjoaa poikkeuksellisen 2 tunnin suojan, mikä tekee siitä toimivan ratkaisun asiakaspalvelutyöhön. Juttelimme Akateemisen Kirjakaupan osastopäällikkö Christel Björkmanille siitä, miten kaupassa on sopeuduttu poikkeuksellisiin aikoihin, ja kuinka OXISKIN® PLUS VIRUS STOP on tukenut henkilökunnan työtä erityisoloissa.

Virus Stop tukee asiakaspalvelutyötä Akateemisessa Kirjakaupassa

Maaliskuun puolessa välissä arki muuttui kummalliseksi monessa liikkeessä, eikä Akateeminen Kirjakauppa ollut poikkeus. Kirjatalon myymälä Helsingin sydämessä muutti toimintaansa nopeasti pandemian edessä: aukioloaikoja supistettiin, kassojen määrää karsittiin ja desinfiointiaine otettiin käyttöön sekä liikkeessä että taustatyötiloissa.

Toukokuussa kirjakauppa hankki OXISKIN® PLUS VIRUS STOP:in henkilökunnan käyttöön. Hankinta oli osa tiukempia turvallisuustoimenpiteitä, kuten pleksien asentamista kassoille. Millä tavoin tuote auttoi suojaamaan henkilökuntaa paremmin kuin perinteinen käsidesi?

Jopa 2 tunnin vaikutusaika auttaa asiakaspalvelutyössä

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP:in merkittävin hyöty Christel Björkmanin mukaan on se, että aine suojaa käsiä aktiivisesti kahden tunnin ajan. Perinteisellä käsidesillä suoja on vain hetkellinen ja katoaa heti käytössä.

“Suurin ero on varmaankin ollut se, että omaa suojaamista ei tarvitse olla koko ajan murehtimassa”, Christel kertoo. “Varsinkin kassalla työskenteleville siitä on suuri hyöty, sillä asiakkaita kohdataan päivittäin satoja - jopa poikkeusaikoina.”

Virus Stop -desinfiointiaine on antanut henkilökunnalle mielenrauhaa epävarmoina aikoina. Säännöllinen käyttö ei ole muodostunut ongelmaksi, sillä aine ei kuivata käsiä. Pitkän suojan ansiosta myös esim. epäkäytännöllisten hanskojen käyttö on jäänyt tarpeettomaksi.

Vaikka Virus Stop on Akateemisella Kirjakaupalla vain henkilökunnan käytössä, myös asiakkaiden suojaamiseen panostetaan: turvaväleistä pidetään huolta, vain joka toinen kassa on käytössä ja pinnat desinfioidaan säännöllisesti. Myös asiakkaat ovat Christelin mukaan olleet upean huomaavaisia ja auttaneet pitämään yhteisistä säännöistä kiinni.

Käsien desinfiointi pysyy tärkeänä myös poikkeusajan päättyessä

Kesän alkaessa Akateeminen Kirjakauppa valmistautuu pikkuhiljaa palaamaan normaalimpaan arkeen. Luvassa on haasteita, mutta myös paljon odotettua. Kesä tuo tullessaan enemmän henkilökuntaa, jolloin turvavälien pitäminen esimerkiksi tauolla nousee tärkeäksi kysymykseksi. Samalla kauppaan myös odotetaan lisää vierailijoita, kun suomalaiset matkailijat saapuvat pääkaupunkiseudulle.

“Normaalisti ulkomaalaiset turistit muodostavat suuren osan asiakaskunnastamme. Pyrimme nyt tuomaan kotimaisuutta esille kaupassa, jotta saisimme kannustettua enemmän suomalaisia vierailemaan Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessamme,” Christel kertoo.

Vaikka arki palautuukin pikkuhiljaa uomiinsa, käsien desinfiointi on koettu Akateemisen Kirjakaupan henkilökunnan kesken positiiviseksi tavaksi, josta halutaan pitää kiinni.

“Virus Stop jää meille varmasti pitkäaikaiseen käyttöön”, Christel ennustaa. “Se on ikään kuin iskostunut selkärankaan, mikä on hyvä asia. Voidaan miettiä, että ainakin näistä ajoista jäi jotain hyvää käteen!”

Kiinnostaako OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaine?

Tuote on saatavilla pumppupullon lisäksi nyt myös kätevässä automaattisessa annostelijassa, joka auttaa pitämään henkilökunnan turvattuna. Pyydä lisäinfoa tai tarjous osoitteesta tilaukset@mixtec.fi

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.