fbpx

VegeSun herneproteiinirouhe

  • Sisältää 60 % proteiinia, joten käyttöhinta reseptiikassa edullista.
  • Turvotettuna kastikkeissa, laatikkoruoissa yms. herneproteiinirouhetta kuluu 1/3 verrattuna kypsään jauhelihaan.
  • Helppo ja proteiinirikas tapa vähentää lihatuotteiden käyttöä; hyvä jatkeaine kastikkeisiin, pihveihin yms.
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Neutraalin makuinen
  • Käyttövalmis kasviproteiini
herneproteiinipihivit

Lehtikaali-herneproteiinipihvit 10 kpl x 54 g

  • 300 g kikherne kypsä/valutettu 
  • 50 g lehtikaalisuikale 
  • 150 g Delibon kookoskerma 
  • 100 g Vegesun herneproteiinirouhe (kuiva) 
  • 30 g Delibon voin makuinen paistoöljy 
  • 1 rkl psyllium, ravintokuitu 
  • 3 g valkosipuli 
  • 3 g juustokumina 
  • 1 tl suola 

Mittaa monitoimikoneeseen kaikki muut ainekset paitsi herneproteiinirouhe.

Aja tasaiseksi massaksi.

Lisää massan joukkoon herneproteiinirouhe ja sekoita. Anna tekeytyä kylmässä vähintään 1 tunti.

Muotoile pihveiksi ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia

Kookos-tzatziki n. 10 annosta

  • 0,5 l Delibon kookoskerma 
  • 2 kpl kurkku 
  • 1 kpl valkosipulin kynsi 
  • 1 kpl lime 
  • 1 tl sokeri 
  • 1 tl suola 
  • tuoretta minttua ja korianteria 

Raasta kurkku siivilään ja sekoita joukkoon suola. Painele nestettä pois haarukalla. Hienonna valkosipulin kynnet ja yrtit. Purista limen mehu.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Anna tzatzikin tekeytyä kylmässä hetki.