fbpx

Uutuus Modo Cask -siirappi!

Modo Cask -siirappi on tämän vuoden siirappikisan voittaja. Se on baarimestari Jani-Pekka Hiltusen kehittämä siirappi baarimestareille ja täysin uniikki kategoriassaan.
Cask on suunniteltu erityisesti cocktaileihin jossa käytetään tynnyrikypsytettyjä alkoholeja.

Cask maistuu tammelle, pitkäpippurille ja katajanmarjalle.

JP kuvailee Caskin makua seuraavasti:

”Siirapin tammen maku täydentää alkoholien luontaisia aromeja, jotka muodostuvat tammitynnyrissä kypsytyksen aikana. Pitkäpippuri ja katajanmarja luovat harmoniaa ja aromaattisuutta, jolloin siirappi sopii monipuoliseen cocktailkäyttöön, jossa vain taivas on rajana.”

Tilaa nyt omasi verkkokaupasta ja kokeile JP Hiltusen cocktailreseptejä!

CASK & THYME
3 cl Konjakki
1 cl Timjami likööri
2 cl Modo Cask
3 cl Sitruunamehu

Ravista juoma jäiden kanssa ja tuplasiivilöi jäähdytettyyn cocktail-lasiin. Koristele juoma timjaminoksalla ja purista lopuksijuoman pinnalle sitruunankuoren eteeriset öljyt.

CASK OLD FASIHIONED
4 cl Bourbon-viski
1 cl Modo Cask
3 dash aromaattiset bitterit

Mittaa kaikki ainekset old fasihoned -lasiin ja laita lasiin jäitä. Hämmennä juoma jäiden kanssa kunnes juoma on viilentynyt. Koristele juoma appelsiinin kuotrella, muista puristaa appelsiinin kuoresta eteeriset öljyt juoman pinnalle.

CASK & GINGER
4 cl Akvaviitti (tee infuusio)
2 cl Modo Cask
2c cl Sitruunamehu
Inkivääriolutta

Infuusioi alkoholi haluamallasi teellä. Ravista alkoholi, mehu ja siirappi jäiden kanssa ja siivilöi highball lasiin jäiden päälle. Pidennä juoma inkiväärioluella, sekoita huolella ja koristele juoma sitruunan siivuilla.

Haluatko lisää reseptejä ja Modo koulutusta?

Ota yhteyttä: alina.laaksonen@mixtec.fi |+358 40 937 7207