fbpx

Uuden vuoden äärellä

Uusi vuosi vaihtuu pian ja onkin aika katsoa hieman taaksepäin ja vetää kulunut vuosi yhteen.

Vuosi 2018 piti sisällään paljon tapahtumia ja vauhdikkaita tilanteita! Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! On mahtavaa päästä tekemään erilaisia projekteja kanssanne.

Kolme nostoa kuluneesta vuodesta:

Fast Food & Cafe & Ravintola 2018 Tampere

Olimme mukana tänä vuonna ensi kertaa järjestettävissä FFCR Tampere -messuilla. Kahden päivän messut sisälsivät paljon tuttuja sekä uusia tuttavuuksia. Osastollamme Thoreau-pulloista tehty lasipulloseinä sai osakseen paljon katseita ja kehuja. VegeSunin tuotteet olivat osastollamme maistatuksessa, kun keittiömestari Samuli loihti maukkaita makuja.

Luscombe – Tonicit ja Mikserit

Mixtec toi uutena brändinä Suomeen Luscomben tonicit ja mikserit. Luscombe olikin mukana kesästä lähtien eri tapahtumissa, messukiertueilla ja markkinoinnissa. Uudet maut saivat konkretiaa, kun syksyllä Mixtecille töihin tullut Alina kehitti erilaisia mocktaileja ja cocktaileja Luscomben tuotteista.

Nostona vielä mahtava henkilökohtainen suoritus Alinalta, kun hän voitti Cocktail-kisat ja pokkasi itselleen Vuoden 2018 Baarimestari -tittelin.

SLUSH

Olimme jälleen mukana järjestämässä SLUSH-tapahtumaa Helsingin Messukeskuksessa. Lähes 20 000:n kävijän jano pidettiin sammutettuna Thoreau-vesikonseptilla. Ekologinen vesitarjoilu keräsi kiitosta ja haluamme jatkossakin olla mukana esillä siellä, missä ihmiset kohtaavat.

Vielä kerran kiitos – jatketaan vuonna 2019 vähintäänkin samalla lailla!

Hyvää Uutta Vuotta 2019!