Ota yhteyttä

Juoma-alan ammattilainen

Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yksityisyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamistaan juoma- ja ruoka-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät täydellisen työvälineistön ja tuotteiston sekä oikeat ratkaisut riippumatta siitä, onko pisteesi ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto. Tavoitteemme on löytää oikea tuote oikeaan tarkoitukseen laajan tuotevalikoiman ja pitkän ammattitaitomme avulla.

Toimisto- ja varastotilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa, josta toimitamme tilauksia koko maahan.

Olemme osa Unique Companies -konsernia. Lue konsernistamme lisää täältä.

Tutustu aidosti mukavaan ja palvelevaan tiimiimme alla! Autamme Sinua mielellämme.

Tiimimme

Janne Grönqvist
Business Director
+358503724616

Liiketoimintajohtajamme Jannella on vankka kokemus ravintola- ja baaripuolelta ja hän ymmärtää kokonaisvaltaisten palvelujen edut. Janne toimii KAMin roolissa.

Hanna Eerikäinen
Sales Manager
0407305626

Hanna toimii myyntitiimin esimiehenä. Hän huolehtii asiakkaistamme ja auttaa sinua löytämään sopivat ratkaisut palveluihisi. Hannalla on laaja kokemus ravintola-alalta ja hänellä on vahva tuntemus siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Heli Haimi
Customer Service
09 862 36600

Sanavalmis Heli on vastannut kunnialla asiakaspalvelustamme jo usean vuoden ajan. Kysy mitä vain ja Heli tietää vastauksen tai löytää oikean henkilön vastaamaan siihen!

Soili Kämäri
Business Unit Manager
+358451387761

Soili on palvelukokonaisuuksien ammattilainen. Vuosien ammattitaito kahvi- sekä aamiasimehukonsepteista tekee hänestä Unique Juice -aamiaismehumme Business Unit Managerin. Soilin pääasiallinen lokaatio on Helsinki, mutta vastuualueena on koko Suomi – vesistöjä unohtamatta!

Samuli Törmikoski
Key Account Manager & Keittiömestari
+358503588964

Samuli on tiimin keittiömestari, joka loihtii herkkuja niin suurkeittiöihin kuin myös Fine Dining -konsepteihin. Hän toimii Key Account Managerina ja hänet voi usein tavata messuilla. Samulilla on vankka kokemus ravintola-alalta ja hän osaa tarjota asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Ulla Renlund
Business Unit Manager
+358 45 8623 6600

Ulla on ruokatuotteiden rautainen ammattilainen. Hänen pitkä kokemus ruoka-alalla takaa sen, että hän ymmärtää Food Service -asiakkaiden tarpeet. Ulla on ruokatuotteiden Business Unit Manager.

Viivi Welin
Marketing
+358401503337

Viivi vastaa markkinoinnin toteuttamisesta. Hän tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja suunnittelee messut yhteistyössä tiimin kanssa.

Alina Laaksonen
Sales Representative
0409377207

Alina vastaa baaripuolen tuotteista ja palveluista. Tuore cocktailien SM-mestari ja mocktailien MM-mestari tuntee baaripuolen vankalla ammattitaidolla. Alina hoitaa Thoreaun vedet Länsi-Suomen alueelle.

Melina Lindfors
Marketing Manager
+358505990602

Äitiyslomalla 15.6.18 alkaen

Markkinointipäällikkömme Melina vastaa markkinoinnin toteutuksesta ja suunnittelusta. Melinalla on tuntemusta sekä Food Service puolen markkinoinnista että hallinnollisistakin tehtävistä.