Ota yhteyttä

Juoma-alan ammattilainen

Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yksityisyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamistaan juoma-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät täydellisen työvälineistön ja tuotteiston sekä oikeat ratkaisut riippumatta siitä, onko pisteesi ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto. Tavoitteemme on löytää oikea tuote oikeaan tarkoitukseen laajan tuotevalikoiman ja pitkän ammattitaitomme avulla.

Toimisto- ja varastotilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa, josta toimitamme tilauksia koko maahan.

Olemme osa Unique Companies -konsernia. Lue konsernistamme lisää täältä.

Tutustu aidosti mukavaan ja palvelevaan tiimiimme alla! Autamme Sinua mielellämme.

Tiimimme

Patrick Pinomaa
Business Unit Manager
0405553023

Pate tietää Thoreau-vedestä kaiken ja on Thoreau-vesikonseptin Business Unit Manager. Hyvän viinin ystävänä Patrick ymmärtää makupaletin raikastamisen päälle. Tiesittehän nimittäin, että suodatettu vesi parantaa ruoan ja juomien makuja?!

Hanna Eerikäinen
Sales Manager
0407305626

Hanna huolehtii asiakkaistamme pääkaupunkiseudulla ja hän auttaa sinua löytämään sopivat ratkaisut palveluihisi. Hannalla on laaja kokemus ravintola-alalta ja hänellä on vahva tuntemus siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Janne Grönqvist
Business Director
+358503724616

Liiketoimintajohtajamme Janne on hyvää pataa kaikkien kanssa. Jannella on vankka kokemus ravintola- ja baaripuolelta ja hän ymmärtää kokonaisvaltaisten palvelujen edut.

Heli Haimi
Customer Service
09 862 36600

Sanavalmis Heli on vastannut kunnialla asiakaspalvelustamme jo usean vuoden ajan. Kysy mitä vain ja Heli tietää vastauksen tai löytää oikean henkilön vastaamaan siihen!

Markus Sillanpää
Business Unit Manager
050 300 7041

Baarimestari ja maailmanmestari 2016! Turun ja Helsingin suunnalla pyörivä Markus hoitaa cocktail-mestarina drinkkiohjeet ja baaripuolen kysymykset kuin vettä vaan. Markus on Modon ja GlassFOReverin Business Unit Manager.

Soili Kämäri
Business Unit Manager
+358451387761

Soili on palvelukokonaisuuksien ammattilainen. Vuosien ammattitaito kahvi- sekä aamiasimehukonsepteista tekee hänestä Unique Juice -aamiaismehumme Business Unit Managerin. Soilin pääasiallinen lokaatio on Helsinki, mutta vastuualueena on koko Suomi – vesistöjä unohtamatta!

Melina Lindfors
Marketing Manager
+358505990602

Markkinointipäällikkömme Melina vastaa markkinoinnin toteutuksesta ja suunnittelusta. Melinalla on tuntemusta sekä Food Service puolen markkinoinnista että hallinnollisistakin tehtävistä.