Ota yhteyttä

Juoma-alan ammattilainen

Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yksityisyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamistaan juoma-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät täydellisen työvälineistön ja tuotteiston sekä oikeat ratkaisut riippumatta siitä, onko pisteesi ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto. Tavoitteemme on löytää oikea tuote oikeaan tarkoitukseen laajan tuotevalikoiman ja pitkän ammattitaitomme avulla.

Toimisto- ja varastotilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa, josta toimitamme tilauksia koko maahan.

Olemme osa Unique Companies -konsernia. Lue konsernistamme lisää täältä.

Tutustu aidosti mukavaan ja palvelevaan tiimiimme alla! Autamme Sinua mielellämme.

Tiimimme

Patrick Pinomaa
Key Account & Product Manager
0405553023

Pate on uusi Thoreau-veden Key & Product Manager. Hyvän viinin ystävänä Patrick ymmärtää makupaletin raikastamisen päälle. Tiesittehän nimittäin, että suodatettu vesi parantaa ruoan ja juomien makuja?!

Hanna Eerikäinen
Sales Representative
0407305626

Uusin kenttävahvistuksemme Hanna kiertää asiakkaissamme pääkaupunkiseudulla. Vanhana ravintolapuolen työntekijänä Hannalla on vahva tuntemus siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Markus Ojanen
Sales Representative
050 541 9006

Markus on Etelä-Suomen myyntiedustajamme ja hoitaa kaikkia ravintola- ja toimistopuolen asiakkuuksiamme hymyissä suin. Niin ravintola- kuin kokousalalla toiminut Markus ymmärtää asiakkaan tarpeet monelta kantilta.

Janne Grönqvist
Business Director
+358503724616

Liiketoimintajohtajamme Janne on hyvää pataa kaikkien kanssa. Tuore triplafaija on siirtynyt Mixtecille ravintola- ja baaripuolelta ja ymmärtää kokonaisvaltaisten palvelujen edut.

Heli Haimi
Customer Service
09 862 36600

Sanavalmis Heli on vastannut kunnialla asiakaspalvelustamme jo usean vuoden ajan. Kysy mitä vain ja Heli tietää vastauksen tai löytää oikean henkilön vastaamaan siihen!

Markus Sillanpää
Key Account Manager
050 300 7041

Baarimestari ja tuore maailmanmestari 2016! Turun ja Helsingin suunnalla pyörivä Markus hoitaa cocktail-mestarina drinkkiohjeet ja baaripuolen kysymykset kuin vettä vaan.

Soili Kämäri
Key Account Manager
+358451387761

Soili on palvelukokonaisuuksien ammattilainen. Vuosien ammattitaito kahvi- sekä aamiasimehukonsepteista tekee hänestä Unique Juice -aamiaismehumme Key Account Managerin. Soilin pääasiallinen lokaatio on Helsinki, mutta vastuualueena on koko Suomi – vesistöjä unohtamatta!

Melina Lindfors
Marketing Coordinator
+358505990602

Markkinointikordinaattorimme Melina vastaa markkinoinnin toteutuksesta ja suunnittelusta.