fbpx

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Sydämellisesti tervetuloa uudistuneille sivuillemme!

Verkkokaupan ja nettisivujen uudistuksen myötä toivomme palvelevamme asiakkaitamme entistä sujuvammin ja tehokkaammin.
Matka on huima edellisistä sivuista ja muutamia muutoksiakin olemme matkan varrella tehneet ja tulemme tekemään edelleen. Uudistuksen myötä fokusoimme entistä vahvemmin yritysasiakkaihimme ja näin ollen kuluttajapuolen verkkokauppa on jätetty pois sivuiltamme. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta kuluttajatuotteitamme olisi helposti saatavilla muuta kautta. Happy Day -mehut ja Modon pienet kuluttajaystävälliset koot ovatkin jo laajalti saatavilla paremmin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Nykyisenä verkkokauppa-asiakkaanamme saat automaattisesti tunnukset uudistettuun kauppaamme. Mikäli et ole aiemmin asioinut kaupassamme, lähetä sähköpostitse Y-tunnuksesi ja yrityksesi nimi meille ja luomme tunnukset Sinulle elokuun aikana. Huomaathan, että ostaminen on mahdollinen vasta kun olemme luoneet sinulle tunnukset ja olet kirjautunut niillä onnistuneesti sisään. Heinäkuun aikana otamme mielellämme kaikki tilaukset vastaan vanhan liiton tapaan sähköpostitse tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Nautinnollisia luku- ja shoppailuhetkiä sivuillamme ja muistathan että palautteesi on meille tärkeä! Otamme palautetta mielellämme vastaan Facebookissa, meilitse, puhelimessa tai vaikkapa messuilla 🙂

Nähdään ja kuullaan!

Iira Jäntti
Markkinointikoordinaattori