fbpx

Sinustako siirappimestari? Modo Siirappikisa 2018 alkaa!

Kehittele oma siirappisi, osallistu kilpailuun ja saa oma siirappisi kaupalliseen levitykseen! 10 parasta reseptiä pääsee kesäkuussa kisaamaan finaaliin.
Voittajasiirappi julkaistaan vuoden 2018 FinnBarissa.

Osallistu kilpailuun lähettämällä oma reseptisi 1.6 mennessä osoitteeseen: markus.sillanpaa(at)mixtec.fi.
Finaali käydään Bar Groteskissa 12.6 Helsinki-päivänä.

KISAN VIRALLISET OHJEET:

1. Kisaan tulee lähettää resepti sekä siirapista että siirapilla tehdystä cocktailista.
2. Drinkin kategoria on vapaa mutta sen on sisällettävä alkoholia
3. Juoman ja siirapin ainesosien määrää ei ole rajoitettu.
4. Lasivalinta on vapaa.
5. Kilpailijan tulee valmistaa neljä juomaa. Kuitenkin niin, että siirappia jää myös erikseen maistettavaksi.
6. Juomien valmistamiseen on aikaa 7 minuuttia. Ylimenevästä ajasta sakoitetaan 1 piste/alkava 30s. 2 min aikarajan ylittäjät hylätään.
7. Ennen juoman valmistamista koristeiden valmistamiseen aikaa 15min. Koristeet on oltava syötäviä. Drinkkitikkujen  ja alustojen tms käyttö on sallittua.
8. Juoman saa sisältää enintään 7 cl väkevää alkoholia.
9. Drinkki ei saa olla nimeltään tai reseptiltään liian lähellä muuta tunnettua drinkkiä.
10. Siirappi ei saa olla vastaava/sama kuin jokin jo Modon valikoimassa oleva maku.
11. Juoma ei saa olla kuuma.
12. Tekniikkaa ei arvostella.

Puolet pisteistä tulee siirapista ja toiset puolet cocktailista. Myös kaupallisuus arvostellaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailun säännöistä, laita rohkeasti viestiä: markus.sillanpaa(at)mixtec.fi

Onnea skabaan!
-Markus Sillanpää

Viimevuoden voittaja Jani-Pekka Hiltunen kehitti Cask siirapin, joka on erityisesti tarkoitettu kypsytettyjen alkoholien cocktaileihin. Siirapissa maistuu tammi, katajanmarja sekä pitkäpippuri. Modo Cask on ensimmäinen laatuaan, siirappi joka täydentää ja syventää kypsytettyjen alkoholien luontaisia aromeja.  Palkintona voitosta JP Hiltunen lähtee London Cocktail Weekille Mixtecin vieraana.