Palvelumme

Toimistoille

Haluamme edesauttaa toimistosi viihtyvyyttä ja virkeystasoa tarjoamalla toimistollesi parhaat juomaratkaisut koosta ja sijainnista riippumatta.

Lue lisää! >>
Kahviloille

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät sopivat juomat kahvilaasi sen koosta tai tyylistä riippumatta. Asiakkaanamme voimme räätälöidä juuri Sinun kahvilallesi toimivimman kokonaisuuden aina kahvilaitteistosta makusiirappeihin ja tarjoiluastioihin saakka.

Lue lisää! >>
Baareille

Mikserit, shakerit, siivilät, lusikat, pillit ja blenderit. You name it - meiltä todellakin saat kaiken baariin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja käytännölliset ratkaisut juuri Sinun tarpeisiisi, sillä haluamme että sinun aikasi jää asiakkaiden palvelemiselle.

Lue lisää! >>
Ravintoloille

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme rakentaa ravintolallesi sopivan kokonaispaketin sen tyylistä ja koosta riippumatta sekä laadusta tinkimättä.

Lue lisää! >>
Hotelleille

Juomaratkaisumme hotelleille mahdollistavat asiakkaiden tehokkaan, toimivan ja ennen kaikkea tyylikkään palvelun. Laajan juomavalikoimamme avulla voimme räätälöidä juuri hotellillesi sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää! >>