Pohjaa varten hienonna keksit hienoksi, sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Pingota leivinpaperi ø26 cm irtopohjavuoan pohjalle ja laita kalvo reunoille. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja nosta kylmään.
Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita mascarpone, tuorejuusto, sokeri, Modon Limocello siirappi, sitruunanraastettu ja sokeri keskenään. Vaahdota Millac Gold notkeaksi vaahdoksi. Kuumenna sitruunamehu ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada ohuena nauhana tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi kermavaahto tuorejuustomassan sekaan. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle, tasoita pinta ja anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
Kiillettä varten laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita kulhossa Modon Limocello siirappi, sitruunamehu ja sokeri keskenään. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Kuumenna vesi ja lisää liivatteet. Yhdistä nesteet ja lisää keltaista elintarvikeväriä, kaada kiille varovasti hyytyneen kakun päälle. Laita takaisin kylmään muutamaksi tunniksi, kunnes kiille on hyytynyt. Koristele tuoreilla marjoilla ja yrteillä.
Palkkitie 1 A, 04300 Tuusula (ovet 9-11 saapuviin kuormiin ja ovet 3-4 noudettaviin) Aukioloaika: ma-pe 8-16
Operaattori: Maventa Oy Operaattori tunnus: 003721291126 OVT tunnus: 003709083199