fbpx

Chili-suklaabrowniet

n.10 annosta

Ainekset

200 g tummaa suklaata
200 g Jokilaakson Juuston ruskistettua voita
1 dl Modon Chilisiirappia
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl kaakaojauhoja
¼ tl merisuolaa
Modo Chili siirappi
Modo siirapit

Ohjeet

Sulata voi kattilassa, lisää suklaa ja sekoittele kunnes suklaa on sulanut. Lisää Chilisiirappi voi- suklaa sekokseen ja sekoita tasaiseksi.

Vatkaa vispilällä kananmunat ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sekoita suklaaseos joukkoon. Lisää kaakao, perunajauhot sekä suola ja kääntele sekaisin.

Vuoraa n. 20 cm x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä brownie 180- asteisessa uunissa n. 20–30 min, sisus saa jäädä kunnolla pehmeäksi. Anna jäähtyä ja paloittele annospaloiksi.

Tarjoa brownie tuoreiden vadelmien ja Modon Vadelma pyreellä maustetun kermavaahdon kera.

Vadelma kermavaahto

2 dl Millac Gold 33 Ruoka ja vispi
60 ml Modo Vadelma pyree
Mittaa ainekset kulhoon ja vaahdota.