Punajuuri-carpaccio:
500 g punajuuri
2 dl Modo tervasiirappia
1 dl seesamiöljy
1 dl tumma balsamiviinietikka
1 tl sormisuolaa
mustapippurirouhetta
1. Kuori punajuuret ja viipaloi ohuiksi siivuiksi mandoliinilla.
2. Sekoita kulhossa punajuurisiivut, tervasiirappi, seesamiöljy, tumma balsamiviinietikka, suola ja
mustapippurirouhe.
3. Anna maustua vähintään 3 tuntia.
Mantelikastike:
1 dl Alpro Barista Almond -mantelijuoma
3 dl Delibon paistoöljy, voin makuinen
2 tl sitruunan mehu
2 tl Dijon sinappi
Suolaa
1. Mittaa ainekset korkeaan kulhoon.
2. Soseuta sauvasekoittimella, kunnes seos emulgoituu.
Palkkitie 1 A, 04300 Tuusula
Operaattori: Maventa Oy Operaattori tunnus: 003721291126 OVT tunnus: 003709083199