Modo-resepti: Punajuuri-carpaccio ja mantelikastiketta

Punajuuri-carpaccio
Haussa maukas resepti alkupalatarjoiluun tai pieneen nälkään? Tämä punajuuri-carpaccio saa hurmaavan makunsa Modon tervasiirapista. Annoksen kruunaa herkullinen mantelikastike. Ota resepti talteen alta:

Punajuuri-carpaccio:
500 g punajuuri
2 dl Modo tervasiirappia
1 dl seesamiöljy
1 dl tumma balsamiviinietikka
1 tl sormisuolaa
mustapippurirouhetta

1. Kuori punajuuret ja viipaloi ohuiksi siivuiksi mandoliinilla.
2. Sekoita kulhossa punajuurisiivut, tervasiirappi, seesamiöljy, tumma balsamiviinietikka, suola ja
mustapippurirouhe.
3. Anna maustua vähintään 3 tuntia.

Mantelikastike:
1 dl Alpro Barista Almond -mantelijuoma
3 dl Delibon paistoöljy, voin makuinen
2 tl sitruunan mehu
2 tl Dijon sinappi
Suolaa

1. Mittaa ainekset korkeaan kulhoon.
2. Soseuta sauvasekoittimella, kunnes seos emulgoituu.

Punajuuri-carpaccio