fbpx

OXISKIN®PLUS VIRUS STOP tukee kampaamo L’mouksen arkea

Parturi-kampaamo L’mous jatkoi toimintaansa koronakevään myllerryksessä tiukkojen erikoisjärjestelyjen avulla, joihin kuului OXISKIN®PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaine. Juttelimme yrittäjä Hanna Koistisen kanssa siitä, miten kampaamon kevät on sujunut ja miten desinfiointiaine on auttanut turvaamaan henkilökunnan ja asiakkaiden terveyden.

Erikoisjärjestelyt auttoivat jatkamaan toimintaa

L’mous on Helsingin Lapinlahdenkadulla sijaitseva kampaamo, joka on elänyt Helsingin katukuvassa jo 8 vuotta. Sitä luotsaa yrittäjä Hanna Koistinen, joka päätti perustaa oman liikkeensä 10-vuotisen kampaajauran harteille.

Kun korona iski, sen vaikutukset tuntuivat myös kampaamo L’mouksessa. Listat tyhjenivät ja huolestunut tiimi vietti ensimmäiset viikot hiljaiselossa. Pitkäaikaiset asiakkaat osoittivat nopeasti huolensa kampaamoa kohtaan. “Saatoin olla puhelimessa asiakkaan kanssa jopa tunnin”, Hanna muistelee.

Kun asiakasmäärä kääntyi taas nousuun, L’mous oli valmistautunut: erikoisjärjestelyt otettiin käyttöön välittömästi koronan puhkeamisen jälkeen. Niihin sisältyi mm. työaikojen porrastamista ja yksityisaikojen järjestämistä riskiryhmäläisille.

Myös hygienia nousi entistä suurempaan rooliin. Pintoja alettiin desinfioimaan entistä enemmän. Henkilökunnalle hankittiin hengitysmaskit, ja niitä tarjottiin myös asiakkaille. Olennaiseksi osaksi kampaamon arkea otettiin myös OXISKIN®PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaine.

OXISKIN®PLUS VIRUS STOP turvaa töissä ja omassa arjessa

Virus Stop -desinfiointiaine on kampaamo L’mouksella asiakkaiden ja työntekijöiden käytössä. Pullot on asetettu esitteiden ohella pöydille ja kylpyhuoneisiin, josta niitä on helppo käyttää pitkin päivää tai kampaamoon saapumisen yhteydessä.

Virus Stop on otettu hyvin vastaan: erityisesti kiitosta saa 2 tunnin suoja-aika ja se, että aine suojaa koronaviruksen lisäksi myös muilta viruksilta ja bakteereilta. Hannalla desinfiointiaineen käyttö jatkuu myös työajan ulkopuolella:

“Meillä Virus Stopia käyttää koko perhe, ja on ilo sanoa, että emme ole olleet sairaana koko keväänä. Uskon, että 2 tunnin suoja-aika on tässä ratkaisevassa asemassa”, hän kertoo.

Tehostettu hygienia on tärkeää myös poikkeusajan jälkeen

Vaikka arki on pikkuhiljaa tasaantunut, kampaamo L’mous pitää mielellään kiinni korona-aikana opituista turvatoimista. Erittäin positiiviseksi Hanna näkee lisätyn hygienian ja sen, että sairastaminen tehdään suosiolla kotona.

Myös OXISKIN®PLUS VIRUS STOP jää säännölliseen käyttöön. “On se ollut sen verran hyödyllinen”, Hanna kertoo. “Tehostetulla käsihygienialla saavutetaan paljon. Vaikka korona katoaisi, niin kyllähän tauteja riittää joilta haluaa suojautua, kuten esimerkiksi norovirus.”

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. Lue myös, kuinka Virus Stop tukee asiakaspalvelutyötä Akateemisessa Kirjakaupassa täältä.

Haluaisitko tehostetun suojan myös teidän työpaikalle? Tutustu OXISKIN®PLUS VIRUS STOP -tuotteisiin ja ota yhteyttä!