fbpx

Modo Bartender’s Choice tuo baarimikkojen suosikkireseptit parrasvaloihin

Modo Bartender's Choice mainoskuva

Uusi sarja Modo Bartender’s Choice alkaa! 

Kotimaiset Modo-siirapit ja -pyreet ovat inspiroineet baarimestareita ympäri Suomea herkullisiin luomuksiin. Päätimme kysyä baarimestarien omia Modo-suosikkeja, ja vastauksena saimme 50 upeaa reseptiä mm. Rovaniemen, Suomussalmen, Rautalammen, Joensuun, Mikkelin, Turun ja pääkaupunkiseudun ammattilaisilta.

Loppuvuoden ajan baarimikkojen suosikkireseptit pääsevät parrasvaloihin Modo Bartender’s Choice -sarjassa! Jaamme reseptejä viikottain Facebookissa Mixtecin ja Modon sivuilla sekä Instagramissa @Modo_siirapit, joten ota sarja seurantaan ja kerää inspiraatiota myös oman baaritiskin taakse.

Mitä kaikkea luvassa on? Baarimestareiden selkeiksi suosikeiksi Modon valikoimasta nousivat mangosiirappi, omenapyree ja mansikkapyree. Vahvasti mukana resepteissä ovat myös mustikka, vesimeloni, persikka, raparperi ja vadelma. Tämän lisäksi vanilja, suklaa, karamelli, kookos ja uutuus kuusenkerkkä esiintyvät sarjan drinkeissä.

Suuri kiitos jokaiselle reseptinsä lähettäneelle! Oli ilo nähdä, minkälaisiin luomuksiin Modo-tuotteet ovat inspiroineet. Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan inspiraatiota eteenpäin!