fbpx

Millac auttaa Juustokakkutehdasta luomaan makuelämyksiä

Juustokakkuja joiden valmistuksessa käytetty Millac -tuotteita

Helsinkiläinen Juustokakkutehdas loihtii makeita ja suolaisia herkkuja Millac-tuotteista. Miksi kasvipohjaiset meijerituotteet valittiin käyttöön, ja miten ne ovat auttaneet alati kasvavaa tuotevalikoimaa loistamaan? Lue lisää yhteistyöstä alapuolelta.

Juustokakut, suolaiset piirakat ja paljon muuta

Juustokakkutehdas aloitti toimintansa vuonna 2011 Helsingin Pikku-Huopalahdessa. Aluksi keskiössä olivat erilaiset juustokakut. Ajan myötä valikoima kuitenkin kasvoi, ja mukaan tulivat erilaiset konditoriatuotteet, aina suolaisista piirakoista macaronseihin. Alunperin kuluttajille luodut tuotteet myös löysivät tiensä erilaisiin kahviloihin, kauppoihin ja yrityksiin. 

Nykyään Juustokakkutehdas toimii Helsingin Roihupellossa, josta käsin se palvelee kuluttajia ja HoReCa-asiakkaita ympäri maan.

Millac tukee monipuolisten makujen luomista

Millac on ollut mukana Juustokakkutehtaan arjessa toiminnan alusta asti. Tuotteet valikoituivat käyttöön, sillä niiden rakenteen todettiin kestävän parhaiten erilaisia makuaineita. Näitä ovat Juustokakkutehtaalla mm. suklaa, hedelmä- ja marjapyreet sekä happamat raaka-aineet.

Juustokakkuja joiden valmistuksessa käytetty Millac -tuotteita

Millac Gold ja Sure Whip osana leivontaa

Juustokakkutehtaalla käytössä ovat olleet Millac Gold 33 Ruoka & Vispi ja Sure Whip. Lisätietoa tuotteiden eduista niin konditoriatuotteiden valmistuksessa kuin myös muussa ruoanlaitossa löydät alapuolelta.

Millac Gold 33 Ruoka & Vispi on laktoositon kerman ja kasvirasvan sekoite, joka sopii kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Tuote kestää pitkää haudutusta, happamia aineita ja vaahtoaa erinomaisesti: se antaa kestävän, noin kolminkertaisen vaahdotusvolyymin! 

Sure Whip on vaahdotettava kasvisrasvasekoite, joka sopii kakkujen ja leivonnaisten koristeluun sekä täytteeksi. Sen lopputulos on kestävä, kiiltävä ja pakkasenkestävä. Tuote sopii vegaaneille.

Millac Gold 33 Ruoka & Vispi ja Sure Whip ovat molemmat saatavilla seuraavista tukuista: Kespro, Heino, Metro, Meira Nova ja Patu.

Ota yhteyttä, jos Millac kiinnostaa!

Millacin valikoimasta löytyy monipuolisesti laktoosittomia ja kasvipohjaisia meijerituotteita, jotka on suunniteltu ammattikeittiöiden tarpeisiin. Voisiko Millac tukea ruoanlaittoa myös teillä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätietoa saat Samulilta:
+358 50 358 8964
samuli.tormikoski@mixtec.fi

Juustokakkutehdas ottaa tilauksia vastaan puhelimitse numerosta 0103285200 tai sähköpostilla tilaukset@juustokakkutehdas.fi