Käsien desinfiointiaine OXISKIN®PLUS VIRUS STOP auttaa seikkailemaan turvallisesti HopLopissa

Käsien desinfiointiaine tukee HopLopin arkea
HopLop-sisäleikkipuistot avasivat ovensa juhannuksen jälkeen entistä turvallisimpina. Seikkailut potkaistiin käyntiin uusilla turvaohjeilla, joihin käsien desinfointiaine OXISKIN®PLUS VIRUS STOP kuuluu olennaisena osana. Miten uusi, turvallisempi arki on lähtenyt HopLopissa käyntiin?

Hiljaisesta keväästä vauhdikkaaseen kesään

Kuten moni muu, myös HopLop sulki ovensa nopealla aikataululla koronakevään myllerryksessä. Puisto eli hiljaiseloaan usean kuukauden ajan, kunnes ravintolatoimintaa koskevat rajoitukset päättyivät ja palvelut alkoivat avaamaan oviaan. Niiden rohkaisemana myös HopLop päätti jatkaa toimintaansa juhannuksen jälkeen.

Avaamista seurannut kesäkausi oli HopLopissa vauhdikas, mutta paluu normaaliin se ei missään nimessä ollut. Seikkailupuistojen arkea värittivät uudet toimintamallit ja turvaohjeet, joilla jokaisen seikkailijan turvallisuus pyrittiin varmistamaan.

Rajattu kävijämäärä, käsien desinfiointiaine ja muut turvatoimet

Näkyvin ero HopLopin arjessa on se, että nykyään puistoissa leikitään väljemmin. HopLopin kapasiteetti laskettiin avaamisen yhteydessä 50 prosenttiin, josta sitä on syksyä kohden nostettu 65 prosenttiin. Jokainen leikkiaika varataan nykyään etukäteen netistä.

Puistossa seikkailijoita turvaavat tiukennetut hygieniakäytännöt. HopLopin toimesta puistoja siivotaan ja desinfioidaan entistä useammin. Pinnoille on myös levitetty itse desinfioivaa nanoksipinnoitetta, joka hyödyntää valoa vähentääkseen virusten ja bakteerien määrää. Asiakkailta HopLop pyytää erityistä huomiota käsihygieniaan, minkä tueksi puisto on ottanut käyttöön OXISKIN®PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaineen.

Käsien desinfiointiaine turvaa HopLopin arjen

“Ohjeistamme asiakkaita käyttämään OXISKIN®PLUS VIRUS STOP-tuotetta, sillä se antaa 120 minuutin tehosuojan käsille”, HopLopin viestintäpäälikkö Tiina Riihola kertoo. “Myös asiakkaat ovat huomanneet, että kyseessä on erilainen desinfiointiaine. Monet ovat kiinnostuneet ja tulleet kysymään meiltä lisää.”

Entistä turvallisemmin kohti tulevaa

HopLopin kesänaikainen vauhti on jo hieman rauhoittunut, ja nyt seikkailupuistoissa odotetaan innolla syyslomakauden alkua. Monelle perheelle luvassa on kotimaan matkailua, minkä HopLop toivoo näkyvän myös puistojen kävijämäärässä.

Turvallisuustoimistaan HopLop on saanut paljon kiitosta. Asiakastyytyväisyys on kohonnut avaamisen jälkeen ennätystasolle. Tiina Riihola uskoo, että osittainen selitys toimenpiteiden menestykselle on se, että turvallisuutta lähdettiin heti alusta suunnittelemaan pitkällä aikatähtäimellä.

“Tarkoituksena on, että turvallisuustoimet tulevat suurimmissa osin jäämään, vaikka korona laantuisi. Seuraava flunssakausi on kuitenkin aina nurkan takana. OXISKIN®PLUS VIRUS STOP varmasti jää myös käyttöön, sillä se tepsii kaikkiin viruksiin ja bakteereihin”, Tiina Riihola kertoo.

Voisiko käsien desinfiointiaine OXISKIN®PLUS VIRUS STOP sopia myös teille? Lue lisää ja tilaa omasi, tai kysy tuotteista osoitteesta tilaukset@mixtec.fi.