fbpx

Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön

Iloisia uutisia vuoden alkuun!

Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön

Myllärin-tuotteita valmistava kotimainen viljatalo Helsingin Mylly ja suomalainen Horeca-alan pitkän linjan maahantuonti- ja myyntiorganisaatio, Mixtec Oy, ovat aloittaneet kaupallisen yhteistyön 1.1.2022.

Mixtec tarjoaa myyntikonsultaatiota Horeca- ja julkishallinnon asiakkuuksille.

”Organisoimme Horeca-puolen myyntivastuita uudelleen, ja näin keskityn enemmän uuteen vastuualueeseeni Helsingin Myllyn vientimyynnin kehittämiseen EU-maihin”, kertoo Helsingin Myllyn avainasiakaspäällikkö Esa Vainikainen. Hän vastaa jatkossakin Helsingin Myllyn ja tukkuliikkeiden välisestä yhteistyöstä.  Helsingin Myllyn kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola näkee yhteistyön hyvät puolet. ”Meillä löytyi yhteinen sävel heti. Niin meillä kuin Mixtecillä mietitään ratkaisuja ja innovaatioita asiakas edellä.”

Mixtec Oy:n liiketoimintajohtaja Susanna Ahlstedt näkee, että Helsingin Myllyn ja Mixtecin portfoliot täydentävät toisiaan ja synergiaetujen ansiosta asiakkaita pystytään palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin. ”Olen todella ylpeä, että saamme edustaa kotimaista, monipuolista ja innovatiivista yritystä. Helsingin Myllyn kauratuotteet sekä gluteeniton- että luomuvalikoima ovat omaa luokkaansa. Asiakkaita kuunnellen, yhteistyössä.” summaa Susanna hymyillen.

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan jalostaja ja kauratuotteita jo noin 40 maahan vievä perinteikäs perheyritys. Myllärin tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Tuotevalikoimaan kuuluu jauhoja, leivonta-aineksia, hiutaleita, myslejä ja muroja. Valikoimassa on myös ruoanlaittoon tarkoitettuja tuotteita kuten ateriajyviä. Ne ovat kotimainen, runsaskuituinen vaihtoehto riisille ja pastalle sekä erilaisiin salaatteihin, täytteisiin ja leivontaan.

 

Ota yhteyttä, jos Myllärin – tuotteet kiinnostavat!

Lisätietoja saat Ullalta ja Samulilta:

Business Unit Manager Ulla Renlund

ulla.renlund@mixtec.fi

Keittiömestari, Key Account Manager Samuli Törmikoski

samuli.tormikoski@mixtec.fi