MODO PEHMYTJÄÄTELÖ -konsepti
SEKOITA OMA MANSIKKAPEHMYTJÄÄTELÖMASSA!
Näin se valmistuu:
- Lisää 1 pss Modo pehmytjäätelöjauhetta
- Lisää 1 L Millac Goldia
- Lisää 5 L maitoa
- Lisää makuainetta 0,75 L (1 osa makuainetta ja 9 osaa pehmismassaa)
- Lisää massa pehmiskoneeseen


TUTUSTU TUOTTEISIIN:
Modo Pehmytjäätelö
Mansikkamakuaine 5 L
Uutta vaihtelua perinteiseen vaniljapehmikseen – Aidolla mansikan maulla! Tällä Suomessa valmistetulla makuaineella saat luotua helposti laadukkaan ja raikkaan makuisen mansikkapehmiksen! Yhdetsä kanisterista saat noin 50 L mansikkapehmytmassaa.


Modo Pehmytjäätelöjauhe
Tulossa
Pehmytjäätelöjauhe on helppokäyttöinen ja taloudellinen ratkaisu hyvällä hinta-laatusuhteella. Jauhe säilyy huoneenlämmössä ja on valmistettu kotimaassa.


Millac Gold 33 Ruoka & Vispi Kasvirasvan ja kerman sekoite
Kermaa parempi valinta:
– Huoneenlämmössä säilyvä (säästää jääkaappitilaa)
– Kestää keittämistä ja happoja
– Edullinen vaihtoehto kermalle
– Vaahto on kestävää ja runsasta
– Sisältää oikeaa kermaa
– Suunniteltu ammattilaisille


Ota yhteyttä!
Klassikko vaniljapehmytjäätelö tai aito mansikkapehmytjäätelö haussa? Kysy lisätietoja!
Hinta- ja tuotetiedustelut Tomi Valkamalle.