MODO PEHMYTJÄÄTELÖ -konsepti

SEKOITA OMA MANSIKKAPEHMYTJÄÄTELÖMASSA!

Näin se valmistuu:

  1. Lisää 1 pss Modo pehmytjäätelöjauhetta 
  2. Lisää 1 L Millac Goldia
  3. Lisää 5 L maitoa
  4. Lisää makuainetta 0,75 L (1 osa makuainetta ja 9 osaa pehmismassaa)
  5. Lisää massa pehmiskoneeseen

TUTUSTU TUOTTEISIIN:

Modo Pehmytjäätelö
Mansikkamakuaine 5 L

Uutta vaihtelua perinteiseen vaniljapehmikseen – Aidolla mansikan maulla! Tällä Suomessa valmistetulla makuaineella saat luotua helposti laadukkaan ja raikkaan makuisen mansikkapehmiksen! Yhdetsä kanisterista saat noin 50 L mansikkapehmytmassaa. 

Modo Pehmytjäätelöjauhe
Tulossa

Pehmytjäätelöjauhe on helppokäyttöinen ja taloudellinen ratkaisu hyvällä hinta-laatusuhteella. Jauhe säilyy huoneenlämmössä ja on valmistettu kotimaassa. 

Millac Gold 33 Ruoka & Vispi Kasvirasvan ja kerman sekoite

Kermaa parempi valinta:

          Huoneenlämmössä säilyvä (säästää jääkaappitilaa) 

          Kestää keittämistä ja happoja

          Edullinen vaihtoehto kermalle

          Vaahto on kestävää ja runsasta

          Sisältää oikeaa kermaa

          Suunniteltu ammattilaisille

Ota yhteyttä!

Klassikko vaniljapehmytjäätelö tai aito mansikkapehmytjäätelö haussa? Kysy lisätietoja!

Hinta- ja tuotetiedustelut Tomi Valkamalle.

 

Tomi-1

Tomi Valkama

Business Unit Director

Food Service