Brändit

Omat sekä edustamamme brändit

Delibon

Chef Delibon-tuoteperheen tuotteet on kehitetty ammattikeittiön tarpeisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Delibon-tuotemerkissä yhdistyy hyvä maku, laatu ja kannattavuus.

Glass4Ever

Markkinoiden laadukkaimmat Glass4Ever -polykarbonaattilasit kestävät naarmuttumattomina jopa 30 kuukautta.

Lucombe.web

Luscombe

Luscombe on englantilainen perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1087. Erityisesti juomiin yritys erikoistui vuonna 1975.

Millac

Millac-tuotteet on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin, huomioiden suomalaisten erityistarpeet laktoosittoman ruokavalioon. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan alan korkeimpia laatustandardeja.

modo.logo

Modo

Kotimaiset Modo-siirapit, pyreet ja sitrusmehut ovat vailla vertaansa. Tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja parhaista ja puhtaista herkuista.

Rauch.web

Rauch

Itävaltalainen perheyritys on toiminut jo vuodesta 1919 lähtien ja toimii nykyään jo yli 90 maassa. Rauch on keskittynyt mehuissaan alusta alkaen laatuun kasvatusvaiheesta mehun purkittamiseen.

rubyred-logo

Rubyred

Rubyred on premium-luokan karpalomehujuoma, jossa on markkinoiden korkein karpalomehupitoisuus.

uniquejuice.web

Unique Juice

Unique Juice on oma aamiaismehukonseptimme, joka ilahduttaa palvelullaan. Laadukkaat ja maukkaat mehut, tyylikkäät ja päivitetyt laitteet sekä huolto – kaikki yhdestä numerosta!

VegeSun

VegeSun-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman kasvipohjaisia proteiininlähteitä. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja geenimuuntelemattomia. Uutuutena nyt myös käyttövalmiit pakasteet suurkeittiöpakkauksissa.