Brändit

Omat sekä edustamamme brändit

chef Delibon logo

Delibon

Chef Delibon-tuoteperheen tuotteet on kehitetty ammattikeittiön tarpeisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Delibon-tuotemerkissä yhdistyy hyvä maku, laatu ja kannattavuus.

Millac kasvirasvasekoitteiden ja meijerituotteiden logo

Millac

Millac-tuotteet on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin, huomioiden suomalaisten erityistarpeet laktoosittoman ruokavalioon. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan alan korkeimpia laatustandardeja.

Modo siirappien ja pyreiden logo

Modo

Kotimaiset Modo-siirapit, pyreet ja sitrusmehut ovat vailla vertaansa. Tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja parhaista ja puhtaista herkuista.

Rauch mehujen ja nektareiden logo

Rauch

Itävaltalainen perheyritys on toiminut jo vuodesta 1919 lähtien ja toimii nykyään jo yli 90 maassa. Rauch on keskittynyt mehuissaan alusta alkaen laatuun kasvatusvaiheesta mehun purkittamiseen.

rubyred-logo

Rubyred

Rubyred on premium-luokan karpalomehujuoma, jossa on markkinoiden korkein karpalomehupitoisuus.

Unique Juice -logo

Unique Juice

Unique Juice on oma aamiaismehukonseptimme, joka ilahduttaa palvelullaan. Laadukkaat ja maukkaat mehut, tyylikkäät ja päivitetyt laitteet sekä huolto – kaikki yhdestä numerosta!

VegeSun kasviproteiinituotteen logo

VegeSun

VegeSun-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman kasvipohjaisia proteiininlähteitä. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja geenimuuntelemattomia. Uutuutena nyt myös käyttövalmiit pakasteet suurkeittiöpakkauksissa.

Jokilaakson Juusto

Kotimainen Jokilaakson Juusto on vuonna 2022 perustettu perheomisteinen elintarvikeyritys Jämsässä. Yritys valmistaa perinteisiä juustovalmisteita kuten raasteita, levitteitä ja dippejä. Jokilaakson Juusto valmistaa myös kotimaista ja kasvipohjaista Ilo-sarjaa. Ilo-tuotteista löytyy maukkaita vegaanisia vaihtoehtoja ruoanvalmistukseen ja herkutteluun.