fbpx
keittolautaset ja leipä tarjottimella

Unique Juice mehulaatikon avaaminen 30.5.2023 jälkeen.

Modo
Melina Lindfors

Uutuus, Modo Spicy Pumpkin

Uutuus Modo Spicy Pumpkin -siirappi, sopii erinomaisesti syksyn ja talven kuumiin juomiin. Modon Spicy Pumpkin on täyteläisen mausteinen siirappimaku.  

Lue kirjoitus
Food
Melina Lindfors

Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön

Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön
Myllärin-tuotteita valmistava kotimainen viljatalo Helsingin Mylly ja suomalainen Horeca-alan pitkän linjan maahantuonti- ja myyntiorganisaatio, Mixtec Oy, ovat aloittaneet kaupallisen yhteistyön 1.1.2022.
Mixtec Oy tarjoaa myyntikonsultaatioita Helsingin Myllyn laajalle tuotevalikoimalle Horeca- ja julkishallinnon asiakkuuksissa.

Lue kirjoitus
Mixtecin varaston kuvituskuva - kuorma-auto
Yleinen
Melina Lindfors

Varastomme yhteystiedot 1.2.2021 alkaen

Mixtec Oy:n Petikontien varasto muuttaa Transval Oy:n / Posti Oyj:n Hyrylän yksikköön. Varastomme yhteystiedot ovat 1.2.2021 alkaen seuraavat:Transval Oy / Mixtec Oy Hyrylä 1 A Palkkitie 104300 TUUSULA. Postiosoitteemme ja toimistomme käyntiosoite säilyvät ennallaan.

Lue kirjoitus
Rauch -2 dl täysmehupullot
Mehut
Melina Lindfors

Rauch -2 dl täysmehupullot saavat uuden ilmeen 2021!

Rauch -pikkumehut saavat uuden raikkaan ilmeen 2021. Mehupullojen ilme uudistuu kevään aikana. Rauch 2 dl mehut ovat 100 % täysmehuja ilman lisäaineita. Rauch täysmehut ovat käteviä aamiaiselle, välipalaksi tai on the go. Löydät valikoimasta mm. appelsiini-, omena-, multivitamiini-, ananas-, mango- ja tomaattitäysmehun.

Lue kirjoitus