fbpx

BEST OF 2016

Niin se varmaan sitten on, että aika rientää kun on hauskaa (ja ehkä vähän kiirekin). 2016 oli kaikin puolin mahtava ja tapahtumarikas vuosi meille, joten halusimme vähän summata viime vuoden kohokohtia näin blogipostauksen muodossa. Alla viisi parasta juttua viime vuodelta.

Suurin kiitos mahtavasta vuodesta kuuluu kaikille teille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme! Toivottavasti pääsemme tekemään lisää upeita projekteja teidän kanssanne myös tänä vuonna.

1) GASTRON PARAS

Vuoden ensimmäiset messut potkaistiin käyntiin Gastrossa ja wau, mikä vastaanotto! Thoreau-vesijärjestelmä äänestettiin Gastron parhaiksi seuraavin perustein: ”Thoreau on tulevaisuuden toimintatapa, johon kannattaa tutustua messuilla. Järjestelmällä saa hapotettua, suodatettua ja jäähdytettyä vesijohtovettä. Todellinen ekologinen tuote, jonka käyttö vähentää vesipulloja, varastointi- ja logistiikkakustannuksia ja jätettä merkittävällä tavalla.” Samoilla messuilla lanseerasimme uuden kahvibrändimme. Dallmayr sai myös osakseen paljon positiivista huomiota ja lähes poikkeuksetta kaikki messuvieraat kehuivat uuden kahvin makua.

2) HELSINKI COFFEE FESTIVAL

Oallistuimme ensimmäisen kerran Helsinki Coffee Festivaleihin. Ennätysmäärä kahvifaneja ja kahvinjuojia. Hurja määrä ihania ihmisiä ja hyvää palautetta kahvistamme!

3) OSANA UNIQUE COMPANIES -KONSERNIA

Vantaan Petikossa päämajassamme on enemmän vilinää kuin miltä päälle päin näyttäisi. 2016 alkaen olemme osa Unique Companies -konsernia yhdessä Unique Food Nordicin, Vitaseegen ja Norlaksen kanssa. Unique Companies mahdollistaa yksittäisten yritysten keskittymisen myyntiin ja markkinointiin ja hoitaa yritystemme taustatehtävät kuten logistiikan ja taloushallinnan. Yhteensä Unique Companies -konserniin kuuluu noin 50 ihmistä. Voit lukea lisää koko poppoosta täältä: www.uniquecompanies.fi.

4) FINNBAR JA MAAILMANMESTARUUS

Kesän kääntyessä syksyyn saapui taas baarialan suurin tapahtuma, Finnbar. Aiemmin keväällä meillä aloittanut baarimestari Markus Sillanpää päätti kisata suomenmestaruudesta vielä kerran. Huikeat messut päättyivät Siltsun voittoon! Kolminkertainen suomenmestaruus varmistui Modo Pihlajanmarjaa sisältävällä aperatiivilla. Suomenmestaruus itsessään oli meistä Mixteciläisistä jo mieletön saavutus, mutta Siltsun tavoitteet olivat olleet koko vuoden korkeammalla – maailmanmestaruudessa. Tokiossa järjestetyissä maailmanmestaruuksissa haaveet kävivät toteen ja Markus nappasi maailmanmestaruuden aperatiivi-sarjassa. Sloganimme ”juoma-alan ammattilainen” sai uutta pontta alleen.

5) SLUSH – 6 KAHVILAA JA 15 VESIPISTETTÄ

Loppukesästä selvisi, että pääsemme mukaan tuottamaan maailmankuulua kasvuyritystapahtumaa, Slushia. 17 000 kahvinhimoista ja janoista messuvierasta kahden päivän aikana. HUH! Mielettömällä tarmolla ja työasenteella pyöritimme 6 Dallmayr-kahvilaa ja 15 Thoreau-vesipistettä. Palaute oli näin ensikertalaisille erinomaista ja tuntuu hyvältä tietää, ettei aina tarvitse olla megaorganisaatio, jotta voi toteuttaa näin suuria projekteja!

Kurkkaa myös Slushiin tuottamamme videomateriaali alta:Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa tämä blogi. Vielä kerran mielettömän suuri kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana mahdollistamassa meidän viime vuoden tapahtumia ja onnea ja menestystä tähän vuoteen!

-Iira Jäntti / Tuotepäällikkö