fbpx

5 varmaa kevään merkkiä

Markus Sillanpään keväiset cocktailit kertovat keväästä. Kokosimme yhteen 5 nopeaa luottoreseptiä, joilla hurmaat asiakkaasi.

Klassinen SELJANKUKKASKUMPPA ei petä:

2cl Modo Seljankukka
10cl kuiva kuohuviini
4cl sooda
1 limelohko
tuoretta minttua

TEE NÄIN: Täytä viinilasi jäillä. Lisää siirappi, kuohuviini ja sooda. Sekoita nostellen. Purista joukkoon limen mehu. Painele mintunlehtiä varovasti käsissä ja lisää lasiin. Sekoita hyvin ja tarjoile.
VINKKI: Tee resepti nelinkertainena kannuun ja terassihitti on valmis!

MANGO-MOJITO tuo twistiä perinteisiin:

2cl Modo mangosiirappi
4cl Vaalea rommi
1/2 lime lohkoina
sooda
tuore minttu

TEE NÄIN: Mittaa lasin pohjalle siirappi ja rommi. Lisää lime ja minttu ja murskaa. Lisää lasiin jäämurska, sekoita ja pidennä soodalla.

OH-CRANBERRY – kuka voisi vastustaa?

2cl Modo Agave
4cl vaalea rommi
puolikas lime
Rubyred-karpalomehu
Ginger beer

TEE NÄIN: Mittaa agavesiirappi ja vaalea rommi tarjoilulasin pohjalle. Murskaa puolikas lime joukkoon ja sekoita. Lisää runsaasti jäitä. Toppaa 50/50 rubyred ja ginger beer.

Holiton ja holtiton GINGERSODA

2cl inkiväärisiirappi
puolikas lime
tuoretta kurkkua
gingerale
minttua koristeeksi

TEE NÄIN: Täytä lasi jäillä. Lisää inkiväärisiirappi, limemehu ja kurkku. Murskaa kevyesti lusikalla ja sekoita. Pidennä gingeralella ja koristele mintulla ja kurkulla.

Jälkkäriksi tulinen SWEET & SALTY

2cl Modo Salted Caramel
4cl Omena-brandy
4cl kerma
punaista chiliä

TEE NÄIN: Mittaa alkoholi ja siirappi shakerin pohjalle. Lisää chili ja murskaa kevyesti. Lisää kerma ja jää shakeriin. Ravista kunnolla ja siivilöi jäähdytettyyn cocktail-lasiin.

Haluaisitko lisää drinkkireseptiikkaa käyttöösi? Onko hyllyssä jokin Modo-maku, jolle et keksi käyttöä? Kerro meille tarpeesi ja kehitämme yhteistuumin teille sopivaa resptiikkaa!