Hae meille Myyntiedustajaksi!

15.11.2018

Hae meille Myyntiedustajaksi!

Juoma-alan ammattilaiseksi?                                                                            

Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yksityisyritys ja tarjoamme ammattitaitoista osaamistamme kaikkiin juoma-alan tarpeisiin. Ensiluokkaisilla tuotteillamme, laajalla valikoimallamme ja henkilökohtaisella palvelullamme löydät täydellisen työvälineistön ja tuotteiston sekä oikeat ratkaisut riippumatta siitä, onko pisteesi ravintola, baari, kahvila, hotelli tai toimisto.
Lue lisää: www.mixtec.fi. Olemme osa Unique Companies -yritysryhmää, joka tarjoaa Suomessa laajan portfolion tuotteita, tuotekonsepteja ja palveluita HoReCa-alalle ja päivittäistavarakauppaan. Yhteensä meitä konsernissa työskentelee tällä hetkellä 35 henkilöä.

Thoreau-vesijärjestelmä on Pohjoismaiden johtava ekologinen designkonsepti paikallisesti tuotetun veden tarjoiluun. Järjestelmämme on helppo, yksinkertainen ja ympäristöystävällinen tapa tarjoilla täydelliseksi raikastettua ja viilennettyä vesijohtovettä kuplilla tai ilman. Lisätietoa: www.mixtec.fi/brand/thoreau

Haemme myyntitiimiimme Vantaalle Sinua, aktiivinen ja tuloshakuinen

MYYNTIEDUSTAJA

Tehtävässä vastaat Thoreau-vesijärjestelmän aktiivisesta myynnistä Suomessa. Olet avaamassa uusia ovia ja myyntikanavia pääsääntöisesti HoReCa-puolen asiakkuuksiin ja hoidat myös olemassa olevia asiakkuuksia. Aktiivisella ja tuloshakuisella työllä lisäät tuotteiden kysyntää asiakkaissa ja olet mukana luomassa tuotteiden näkyvyyttä ja kehittämässä konseptia.

 

Toivomme Sinulta:

  • tuloshakuisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä verkostoitua
  • vahvaa myynnillistä otetta ja itseohjautuvaa asennetta
  • hyviä neuvottelutaitoja ja paineensietokykyä
  • muutaman vuoden työkokemus hotelli/ravintola-alan myyntitehtävistä, tai myyntinäyttöjä muilta aloilta
  • sujuvaa englanninkielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua
  • Excelin ja PowerPointin perusasiat eivät ole sinulle vieraita

 

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä nuorekkaan ja innostavan työympäristön. Tehtävästä maksetaan peruspalkkaa sekä kilpailukykyinen bonus toteutuneen myynnin perusteella. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää matkustamista kotimaassa, joten ajokortti on välttämätön.

 

Kiinnostuitko?  Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen victoria.tuuf-mehtala@uniquecompanies.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Eerikäinen, puh 040-730 5626.