Haemme markkinointivastaavaa joka on markkinoinnin suunnittelija ja tekijä

26.3.2018

Haemme markkinointivastaavaa joka on markkinoinnin suunnittelija ja tekijä

MARKKINOINTIVASTAAVA

Yritys: Mixtec Oy
Aloitus: 1.5 tai sopimuksen mukaan
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Määräaikainen (Äitiyslomasijaisuus)
Työpaikan sijainti: Vantaa
Viimeinen hakupäivä: 6.4.2018

Mixtec Oy etsii äitiyslomasijaista markkinointivastaavan tehtäviin. Etsitkö mahdollisuutta päästä hyödyntämään taitojasi ja ideoitasi käytännössä ja vastaamaan laajemminkin markkinoinnin toteutuksesta? Onko sinulla jo kokemusta b2b-markkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä? Tämä on loistava tilaisuus kehittymishaluiselle ja omatoimiselle markkinoinnin osaajalle. Tässä tehtävässä pääset kehittämään yrityksen markkinoinnin prosesseja ja suunnittelemaan markkinointia useammalle juoma- ja ruoka-alan brändille.

TYÖNKUVA

Työssäsi vastaat useamman brändin markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Teet markkinointia sekä perinteisissä kanavissa että digi- ja somekanavissa. Tulet vastaamaan niin pienempien kuin suurempien messujen ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta esim. Fast Food & Café, Finnbar, Gastro sekä tukku/yhteistyökumppaneiden messuista. Vastaat markkinointimateriaalin tuottamisesta yhdessä inhouse- tiimin kanssa ja osaat tarvittaessa tuottaa sitä myös itse.

Huolehdit muun muassa uutiskirjeistä ja asiakastiedotteista, niiden suunnittelusta, toteutuksesta ja lähetyksestä. Vastaat myös nettisivujen päivittämisestä ja sisällöstä.  Lisäksi vastaat markkinointibudjetin kuluseurannasta sekä tarkistat ja tiliöit markkinointilaskuja. Toimit tehtävässä myös myynnin tukena markkinointiasioissa ja teet yhteistyötä tuoteryhmäpäälliköiden kanssa.

VAATIMUKSET

Sinulla on aiempaa kokemusta messujen ja tapahtumien järjestelyistä ja olet opiskellut markkinointia. Olet itseohjautuva etkä kavahda tarttua tuumasta toimeen ja toteuttaa asioita itse. Kirjoitat sujuvasti sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Osaat suunnitella ja organisoida työtäsi ja hallitset kokonaisuuksia hyvin. Kokemus b2b-markkinoinnista ja etenkin HoReCa-alalta katsotaan hyödyksi. Olet kiinnostunut ruoka- ja juoma-alan tuotteista ja palveluista. Sinulla on osaamista ja innokkuutta markkinoinnin kehittämiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aiempaa työkokemusta markkinoinnin tehtävistä
  • Koulutusta markkinoinnin alalta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
  • Kokemusta messuista ja tapahtumista
  • InDesign ja Photoshop osaamista
  • WordPress osaaminen katsotaan eduksi
  • Kokemusta SoMe ja digimarkkinoinnista
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
  • Palava halu kehittää markkinointia

Lähetä hakemuksesi ja CV 6.4 mennessä.
Hakemukset sähköpostitse: melina.lindfors@mixtec.fi
Lisätietoa paikasta antaa: Melina Lindfors, puh: 050 599 0602

YRITYSKUVAUS

Mixtec Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamistaan juoma- ja Food Service -alan tarpeisiin. Toimimme maahantuojana ja jakelijana mehu- ja kahvituotteille, baarilaitteistoille ja –tarvikkeille, vesiratkaisuille, juomien- ja jälkiruokien makusiirapeille sekä meijeri- ja kasvipohjaisille ruokatuotteille. Tarjoamme ratkaisuja toimistoille, kahviloille, baareille, ravintoloille ja hotelleille. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä laadukkaita tuotteita juoma-alan ja ammattikeittiöiden tarpeisiin. Tehokas varastomme ja hyvät logistiset kumppanimme mahdollistavat nopeankuljetuksen ympäri Suomea. Edustamme useita maailmanluokan brändejä. Brändejämme ovat mm. Rauch, Thoreau-vesi, RubyRed, Modo, Dallmayr, Millac, VegeSun ja Alpro.
Olemme osa suomalaista Unique Companies -konsernia, johon kuuluvat yritykset tarjoavat laajan jakelukanavan ruoka- ja juomatuotteille sekä tukku- että päivittäistavarakaupanmarkkinoilla. Tuoteportfolioomme kuuluu ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi kosmetiikkatuotteet sekä Horeca-alan konseptiratkaisut.